Tuesday, September 27, 2011

Bertindak Menjual Share

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Assalamualaikum...
Tengok tajuk pun dah tau kan.. Seperti mana yang anda semua tahu, aku jual waffle sambil belajar kan.. Tapi sekarang ni, lepas masuk hospital disebabkan masalah paru2, aku bercadang untuk menjual share aku kat sesape yang nak beli:) (Alhamdulillah dh ade pun org yang nak beli)

Tak sihat tambah letih tambah penat.. Bila warded pelajaran pun terabai.. Maklumlah, aku nye kedai waffle tu tak ada kedai tetap. tp kali nak berniaga, aku kene bawak turun naik tangga dari store ke tempat aku berniaga.. Tp2 malam plak 2.. Mane paru2 aku tahan.  Masalah paru2 aku dh teruk.. Tak bleh naik tangga sgt. Kene jalan pelan2... Kalau x, paru2 aku kene serang dek kuman. Jalan kaki gie kelas pun x leh berkejar2.. Kalau x aku ASTHMA teruk..
Doakan aku cepat sembuh.. Aku sayang waffle aku... Tggu lar dapat kedai tetap lepas habis blajar nant.. akan ku usahkan semula:)

Friday, September 23, 2011

If You Love Me say Yes3x

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

K-Pop... Wau???? Malaysia... Indonesia... sumenye nak tiru style korea sekarang... Kalau jd x pe jgak... ini ade yang jadi, ade jugak yang x jadi sampai rase kelakar pun ada..

Tapi ade sa2 group dr Indonesia ni jadi sgt2... pandai diorang buat... Kumpulan Hitz.. Tajuk lagu Yes3x.. Tersusun... bukan mcm peniru yang laen.. :)

Enjoy this video k..
video

sekian... :)