Thursday, December 30, 2010

JOM BELI WAFFLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.. kertas kerja waffle dah approved!!!!! Kesabaran selama ni untuk mempunyai perniagaan waffle sendiri sudah tercapai.. Alhamdulillah..


Crunchy Waffle Shop ditubuhkan di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia(UIAM) oleh 2 individu yang mesra dipanggil Sha n Yana. Apa yang istimewa kat Crunchy wafle shop nie??? Pelbagai perisa ada..
  • Chocolate Jam
  • Peanut Butter
  • Kaya
  • Strawberry
  • Blueberry
  • Kiwi
  • Capuccino
Perisa2 yang kat atas nie bleh campur 2 perisa dengan harga biasa RM 2.50.. Korang nak rase crunchy x??? Korang bleh tambah mane2 senarai kat bawah nie dengan tambahan RM 0.50 sahaja. Semuanya RM 3.00. Bleh campur2 tau:)
  • Peanuts
  • Chcocolate Rice
  • Colourful Rice
  • Almond
  • Chocolate Chip
  • ButterScotch Syrup
  • Honey
  • Strawberry syrup
  • Caramel Syrup
  • Oreo Biscuit

Terima kasih tak terhingga sangat pada bisnes partner ak yg x pernah jemu buat kertas kerja dan keluar masuk pejabat.. Tak lupa jugak pada kawan2 aku yang dah byk bg semangat kat aku... Kawan2 aku kat SMADKLANA, Kawan2 aku kat SMKAP, dan Kawan2 aku kat UIA nie... Thanks korang... Byk bg semangat kat aku.. KAdang2 2 sampai aku hampir putus asa lar.. hehe... Setahun kot aku tunggu... Tunggu jer x guna jugak kan kalau x usaha...

Tak lupa juga terima kasih yang teramat sangat pada PARENTS aku.. Byk dah tlong ak... Mencari bahan2.. Tlg carikan mesin waffle... Thanks 2 my parents yg byk berkorban untuk aku... To my special person, Abg Naf,,, thanks very much coz u help me to open this biznez....

Ak amat gembira tak terkata. thanks 2 UIA kat Student Division Development especially to kak Nani yang bg loan n bg kepercayaan kat kita orang seterusnya menjadikan Crunchy Waffle Shop sbg hak milih penuh yana n sha.

Minggu depan 3 ari bulan Jan, ak x bukak kedai lg.. tapi ak juz join karnival usahawan jer kat UIA., Kedai waffle dibuka masa karnival nie kat canopy berhadapan masjid.. 2 hari pertama harga biasa RM 2.00 sahaja. Tambah crunchy jadilah RM 2.50.. Jom datang ramai2 jom... :)

5 comments:

Loki Googulz said...

salam, boleh tak saya dapat belas ehsan en utk kertas kerja perniagaan waffle ini sebagai rujukan?? bercadang utk memulakan perniagaan ini di NILAI, N9. andainya boleh, emailkan ke putranforce@gmail.com.

Terima kasih

Anonymous said...

Assalam... saya pun sedang dalam perancangan tuk buka bisnes waffle nie di JB... bleh tak emailkan saya contoh proposal perniagaan nie.. harap sangat awak dapat membantu.. nie email saya ana_leya@yahoo.com ... terima kasih ya

puteri hijau said...

Salam...boleh tak awak membantu saya dengan memberi kertas kerja untuk perniagaan waffle ini untuk saya membantu pesakit saya menambah pendapatan. Ini kerana pesakit saya mendapat bantuan membuka perniagaan ini daripada satu agensi NGO. Harap sangat awak sudi berkongsi dengan saya proposal ini... email saya gjgj404@yahoo.com... terima kasih

En Ariff said...

Dapatkan produk waffle dari Great Waffle Station Marketing. Pembekal mesin dan produk waffle HALAL.

Tepung waffle crispy HANYA RM140 ( 12 paket x 1.75kg )
Tepung original kayaball HANYA RM150 ( 12 paket x 1.75kg )

Bagi pembelian 1 katon Collect Area Nilai & Sepang sahaja.

Pos kurier seluruh malaysia adalah PERCUMA bagi Minimum pembelian Rm300 > @ 2 katon tepung

http://www.greatwafflestation.wix.com/bisnes -En Ariff 0193392428

pencari rumah said...

salam..macam mana sambutan waffle sekarang..masih hangat?