Thursday, September 3, 2009

Tag - Edisi Ramadhan 1430 H

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Assalamualaikum..

YaAllah Ya Tuhan. Bulan Ramadhan ini adalah bulan keberkatan bagi aku. Tetapi dalam masa yang sama aku teramat tertekan kerana diberi tugas Assignment yang terlalu banyak.

Sedang bz buat kerja. Lepas tu sempat balas tag orang

Namun begitu, sedikit ceria tercuit di hati apabila ditagged orang. Faten sekali lagi menghantar tag kepada saya. Itu tandanya Faten tak lupa saya. Hehehe.. Tak kisah pun even kena jawab banyak soalan. Yang penting nama saya terpapar kat blog dia. Thanks Faten..

Soalan-soalan yang diberi ialah :-

Nama Timangan Anda?
Banyak nama timangan saya ni. Selalunya orang panggil Yana. Tapi mase kat sekolah SMKAP dulu kawan-kawan panggil Masza singkatan dari Mastura Zainal Abidin. Hehehe.. sebabnya ada dua orang Liyana masa tu. Family panggil Mastura. Saya tak pernah dengar family saya panggil saya Yana. Maybe lembut sangat kot nama Yana tu. Hihihihi..

Anda Seorang Yang ?
Saya seorang yang suka berahsia. Siapa nak kongsi cerita secara peribadi bolehlar cerita kat saya. InsyaAllah, tidak bocor rahsia anda tu.

Insan Yang Teristimewa ?
Mesti lar mak saya. Orang yang telah melahirkan saya.

Lagu Kessukaan Anda ?
Lagu yang saya suka ialah lagu yang saya pasang kat blog saya ini.

Makanan Kesukaan Anda ?
Tom Yam + Nasi Putih + Telur Goreng + Belacan

Sikap yang Membuatkan Anda Stress
?
Saya betul-betul stress bila ada orang ckp secara melenting dan marah-marah pada saya. Cakap elok-elok lar. Kalau nasihat pun, elok-elokk lar kan. Then, saya juga akan stress bila saya bercakap, orang buat tak tahu jer.

Warna Kegemaran Anda ?
Saya suka Purple dan warna yang nak ke arah purlple.

Benda Yang Mesti Ada Dalam Beg ?
Handphone dan Purse. Perkara wajib yang teramat sangat.

Kali Terakhir Anda Menangis ?
Saya tak ingat lar. Lama dah saya tak nangis. Seingat saya, saya menangis masa dapat result untuk midsem sem ni.

Tag untuk 5 Orang Rakan Anda ?
Hasdhatul Faezah
Siska
Amira Syafinas
Syafinaz Razak
Adibah Yunus

1 comment:

PaTZzI@mIsTy said...

emmm..sbnrnye...tagged nie apo bondo la eh?kne jwb soaln2 tue ke?aritue pun siska ade tagged gak..tapi,xphm btol..hehe..